Nea Jobs, meer dan een uitzendkantoor. Mijn verhaal!

Nea Jobs, meer dan een uitzendkantoor. Mijn verhaal!

Wie ben ik ? Wat doe ik ? Waarom doe ik het ? Wie is Nea Jobs? Wat is mijn verhaal?

Laten we beginnen bij het begin. Mijn naam is Dagmar (https://www.linkedin.com/in/dagmar-loenders-473902119), op 27 november 1996 werd ik geboren. Vastberaden besloot ik later om schoonheidsverzorging te gaan studeren. Helaas bleek dit uiteindelijk niet de richting te zijn waarin ik mezelf een carrière in zag opbouwen. Daar kwam ik dan terecht op de arbeidsmarkt, zoekend naar een job op mijn lijf geschreven.

Uiteindelijk besloot ik om te gaan werken in een fabriek, waarna ik een job in de verkoop uitprobeerde. Nog steeds niets gevonden wat ik mij de rest van mijn leven zag doen, tot ik op een dag op de website van Nea Jobs een vacature vond die mij aansprak. Oke! Laten we maar proberen. Vol goede moed schreef ik een motivatiebrief en verstuurde ik mijn cv. Enkele dagen later kwam het antwoord op mijn sollicitatie, wat bleek? Ik kreeg de vraag of ik interesse had om uitzendconsulente te worden bij Nea Jobs. Mijn antwoord? Volmondig JA!

De volgende dag mocht ik op gesprek, ik maakte me klaar en met de nodige portie stress stapte ik het kantoor binnen. Met een vriendelijk lach werd er mij een glaasje water aangeboden, wauw! Dit was nieuw, wat een fijn onthaal! Meteen was mijn stress weg en begon het kennismakingsgesprek.
Na een zeer aangenaam gesprek, begon het wachten op een antwoord. Zonder ervaring? Zonder diploma? Hoop doet leven dacht ik, en ik hoopte op een positief antwoord. Na nog een tweede gesprek kreeg ik dan het verlossende telefoontje, ‘ je mag starten bij ons op kantoor’ YES! Daar begon mijn nieuw avontuur dan.

Wat doe ik bij Nea Jobs?

Op mijn visitekaartje staat dat ik een uitzendconsulente ben. Maar wat doe ik eigenlijk?
Variatie en communicatie, dat zijn de keywords in deze functie. Als uitzendconsulent ga ik op zoek naar het talent in iedereen. Na een screening op sterktes en motivaties, begint mijn zoektocht naar een bedrijf en vacature die perfect past bij het talent van de kandidaat. Daarnaast breng ik administratieve zaken zoals interim-contracten en de prestaties van kandidaten in orde. Veelvuldige telefonische contacten met klanten, kandidaten en uitzendkrachten horen ook zeker bij het takenpakket.

Waarom doe ik mijn job bij Nea Jobs?

We moeten steeds langer werken, onze job graag doen wordt dan ook steeds belangrijker.
Als je zelf niet gelukkig bent in je job, hoe ga je anderen dan overtuigen? Je wordt gelukkig van een leuke job, met positieve energie maak je onbewust anderen ook goed gezind.

De perfecte match creëren, en vooral mensen tevreden stellen is wat mij voldoening geeft in deze job. De dankbaarheid van zowel kandidaat als klant wanneer deze missie slaagt, voelt aan als een persoonlijke overwinning.

Een cv is voor ons geen absolute must, wij vinden de motivatie van een kandidaat zeker even belangrijk. Met de juiste motivatie kan je zeer veel bereiken, ik zelf ben hier een goed voorbeeld van. Zonder diploma of relevante ervaring, heb ik ondertussen mijn plek bij Nea Jobs weten te bemachtigen.

Motivation is the key to success!